MERRIFIC TOURS 

 RESOR SOM GÖR SKILLNAD

Vi är en researrangör med 25 års erfarenhet i resebranschen. Vi har jobbat med alla delar från produktionsarbetet på kontoret till guidning och koordinering på destinationen. Vår kompetens och specialinriktning är reseskapande med konferens, upplevelsebaserat lärande och kultur som fundament - där varje resa ges individuell utformning utifrån resebeställarens behov och önskningar. 

Med denna kunskap i bagaget tar vi som första researrangör i Sverige, initiativ till ett nytt, banbrytande sätt att tänka kring resor, dess syfte och innehåll. I företagsvärlden är resor ofta kopplat till kundbesök och vistelser på konferensanläggningar, privat till avkoppling och nöjen. Med tanke på hur mycket tid och pengar som investeras i resor, har vi insett vilka omfattande förändringar nya resebeteenden skulle kunna leda till. 

 

Vi vill betona att vi stödjer människor oavsett nationalitet, kön, religion, politisk och sexuell tillhörighet. Det innebär att våra resor arrangeras till alla typer av länder, inklusive de som betecknas som diktaturer.

För oss är det ett viktigt ställningstagande att inkludera ALLA.